10 thoughts on “Jurgen Klinsman”

  1. damn that people with they stupid comments. everyone makes mistakes. he is great player

  2. Jurgen Klinsman ka qene lojtar i madh dhe krenari e Gjermanise, por ti mos u kreno me kete emer se krejte e din qe per shkak te marrjes se vizes ta ka lene kete emer:)

Comments are closed.